luginalajm.com
Kamberi: Lugina e Preshevës duhet të përfshihet në finalen e dialogut
Nënkryetari i Partisë për Veprim Demokratik (PVD) dhe kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, ka thënë se Lugina e Preshevës duhet të përfshihet në fazën finale të dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, ai ka theksuar se përfshirja e Luginës në këtë proces do t’u ndihmojë […]