luginalajm.com
Ka ndërruar jetë Blerim Ramadani – ish futbollisti i KF “Hajduk” të Preshevës
Në orët e hershme të mëngjesit të sotëm (e hënë), në moshën 57 vjeçare, ka ndërruar jetë Blerim Ramadani nga Presheva. I ndjeri, ka qenë ish futbollist i mirnjohur i ekipit të KF “Hajduk-ut” nga Presheva. Blerimi, pas vetës ka lënë bashkëshorten Mirzanen dhe fëmijët Fatlumin, Blerdin, Kaltrinën dhe Donikën. Varrimi i të ndjerit, pritet […]