luginalajm.com
Ka ndërruar jetë Avni Nazifi – drejtor i parë shqiptar i NP “Komunalisë”
Në oërt e hershme të mëngjesit të sotëm, ka ndërruar jetë Avni Nazifi, ish drejtor i NP “Komunalisë”. Avni Nazifi lindi më 01.12.1945, me profesion ishte inxhinier i Xehtarisë. Ai fillimisht u punësua si mësimdhënës në shkollën fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc, ndërsa më vonë kishte punuar edhe në fabrikën “Felspad” në Bujanoc, dhe në […]