luginalajm.com
Ish-ministri serb që quajti masakrën e Reçakut trillim kërkon të shpallet i pafajshëm
Gjithçka filloi me këtë deklaratë të tij. “Shkak për agresionin në vendin tonë ka qenë e ashtuquajtura katastrofë humanitare në Kosovë e Metohi, Reçaku i trilluar, dhe ishin pikërisht ata, shqiptarët terroristë, të cilët e kanë trilluar gjithë këtë, kanë kryer krimet më të rënda në Kosovë e Metohi, për të cilat deri në ditën […]