luginalajm.com
Grafite “vrit shqiptarët” në Zrenjanin, reagon kryetari Ragmi Mustafa: “Grafitet, produkt i sistemit aktual në Serbi”
Pas publikimit të disa grafiteve në Zrenjanin të Serbisë, ku shkruhet “vrit shqiptarët”, ka reaguar kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa, i cili këto grafite i ka cilësuar si “tregues të klimës dominuese shoqërore në Serbi kundër pakicave në përgjithësi dhe shqiptarëve në veçanti.” Mustafa nëpërmjet një postimi në facebook, ka shkruar se: “Grafitet […]