luginalajm.com
Erdogan nga Beogradi mesazh myslimanëve të Sanxhakut: Kurrë s’do të përkrah asnjë nacionalizëm
Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan, pas takimit të sotëm në Beograd me kolegun e tij serb Aleksandar Vuçiq, i porositi myslimanët e Sanxhakut, rajonit të Serbisë të cilin do ta vizitojë nesër, se kurrë s’do të përkrahë “asnjë nacionalizëm”. “Dua të them këtu dhe të mërkurën në Novi-Pazar se kurrë s’do të jem në krahun […]