luginalajm.com
“Bujanovcalitë” e Zvicrrës ndihmojnë me 15 kompjuterë dhe një video-projektor sh.f. “Naim Frashëri” në Bujanoc
Asociacioni qytetar Bujanoci me seli në Zvicërr, ka dhuruar një donacion prej 15 kompjuterësh dhe një video-projektori për shkollën fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc, si nevojë permanente për ketë institucion arsimor. “Kryesia e Asociacionit qytetarë Bujanoci në Zvicër, informon dhe njëherit faleminderon anëtarët e Asociacionit që me ndihmën e tyre sot u realizua projekti i […]