luginalajm.com
Bujanoc: “The Future” shfaq premierën ‘Studetët”
Organizata Joqeveritare “The Futrure”, gjatë natës së djeshme, ka shfaqur komedinë “Studentët”, para publikut bujanocas. Kjo shfaqje mblodhi qindra artëdashës nga Bujanoci dhe rajoni, nuk hezituan të kontribuojnë me mjete financiare për ndihmë maturantëve në nevojë për shkuarje në ekskurzion, nismë kjo e orgnaizatës “The Future” në bashkëpunim me parlamentin e nxënësve të shkollës së […]