luginalajm.com
“BIVODA” prezenton edhe dy pije të reja freskuese “Limunada” dhe “Multifruit” – kompania në nivel vjetor, prodhon mbi 20 milionë litra pije freskuese (VIDEO)
Një konferencë për media që që u mbajt sot në fabrikën e pijeve joalkoolike “BIVODA” në Rakoc të Bujanocit, janë prezentuar edhe dy prodhime të reja “Lemonade” dhe “Multifruit” të vëllimit 1.5 litra, me çmin të shitjes rreth 50 dinarëve në treg. Duke folur për gjendjen në “BIVODA”, drejtori Zafiroviq, tregoi për ecurinë e suksesshme […]