luginalajm.com
A po paralajmërohet koalicioni në mes të LDK-së dhe VV-së?!
Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Lëvizjen Vetëvendosje shumë shpejt mund t’i shohim në koalicion parazgjedhor. Të paktën një paralajmërim të tillë kanë bërë dy zyrtarët e LDK-së, Arben Gashi dhe Xhafer Tahiri. Të dy sot kanë nisur ditën sot duke shfletuar një gazetë të shtypur ditore e që lajmin kryesor e ka “LDK-VV, mes konsultimeve […]