lajmishqip.net
Çka kishte zbuluar Julian Assange i WikiLeaks për Serbinë dhe Kosovën?
Themeluesi i WikiLeaks, Julian Assange kishte zbuluar me shumë se 800 sekrete diplomatike, duke filluar nga fakti se Perëndimi kërkon pavarësinë e Kosovës nga Rusia dhe se qeveria serbe po e fsheh Karaxhiçin dhe Mlladiçin, shkruan BBC në gjuhën serbe. Lobimi për një Kosovë të pavarur WikiLeaks kishte publikuar një letër të ambasadorit amerikan në…