krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Жил Верн – писател кој ја инспирирал и предвидел иднината
Месецов се навршија 192 години од раѓањето на Жил Верн, еден од писателите кои го одбележаа детството на многу генерации читатели…