krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
од А до Ш
Збирката со наслов ,,од А до Ш” e сочинета од 32 кратки поеми со опфатени стари македонско-турски зборови. Автор на изданието е Ристовски Мишо. *До електронското издание можете да дојдете пре…