krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Музеј целосно посветен на зборовите и јазикот ќе се отвора во Вашингтон оваа година
Постојат мноштво музеи кои се посветени на визуелната уметност – сега зборовите конечно добиваат признание…