krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Азур
Азурот беше далечен Како нежноста на ноќта која постојано ја губам Сината боја ја откриваше студената пот Која ги облева телата на љубовниците Жетвата почнала порано ова лето. Зелената боја на боро…