krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Дали си богат?
Го сретнав тој навидум очаен човек. Во порите на неговото лице се испишуваа многу приказни. Изгледаше многу смирено, изморено, разочарано, но сепак многу задоволно. Неговите очи вриштеа од умор, а …