krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Есента во нас
Во некои есенски денови гледам носталгија без крај. Како луѓето да се на работ на плачот. Очи во очи со магијата на животот, тие како да ќе прснат во лутина и бес. Целиот град во есен станува толку…