krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Ноќна Рапсодија
Обљубници Слушам возбуда за годините наталожени Да би биле виски, цена апсурдна би имале Но не слушам воздишки за животот минат Кој како Фурија проструи низ коските Ги замислувам легнати на подот б…