krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Победи ја болката
Нормално дека ќе те повредат. Кажи ми еден човек кој не бил повреден? Што не плачел, што не паѓал, што не губел? Нашите срца многу добро знаат што е болка, неверство, забиен нож во грбот, лицемерие…