krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Судбина
,,Што е судбината?” си помисли. Дали навистина беше судбина да се заљуби во него? Во овој човек, во кој очигледно има толку голем судир на емоции. Како можеше да го остави целото минато и да дојде …