krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Зборувајте
Знам дека понекогаш е многу тешко да го кажете она што го чувствувате. Знам дека едноставно немате зборови. Не знаете што да кажете, а само сакате да зборувате. Сепак молчите. Имате една необјасни…