krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Девојката од брегот се спаси
Ох, се восхитив кога видов како таа го подигна својот глас после долго време. Кога се осмели да го каже она што го мисли без да се плаши. Кога за прв пат се спротивстави и застана цврсто без да зат…