krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
„Менување на минатото“ на Сашо Огненовски во издание на „ПНВ Публикации“ ќе биде промовирана во МКЦ
Петтата по ред поетска книга „Менување на минатото“ на Сашо Огненовски неодамна ја издаде „ПНВ публикации“.…