krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Поемо!!!
Здраво, Велам здраво поемо Здраво и мисло, себична! Оставајќи ме буден во глуво доба Играш со виугите по полноќ Како менада пред танц Се смееш хистерично Дур јас, молам за сон Сонот полека заминува…