krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Ум…
Пишувам за нештото кое го носам со себе низ животов. Думам за умот неуморен кој создава проблеми за одлуките. Се гледам себе си во минатото а сум исплашен во сегашноста. Додека врсниците плачеа за …