krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Читаме поезија од Никола Маџиров
За денес, издвоивме една прекрасна песна од стихозбирката „Преместен камен“ на нашиот познат поет Никола Маџиров, „Кога некој заминува сѐ што е создадено се враќа“. Никола Маџиров е роден на 27 мај…