krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Резултати за категорија под 18 години од конкурсот за поезија
Здраво на сите. Сакаме да ве известиме дека ги добивме резултатие после одлуката од комисјата. Во категоријата за учесници под 18 години избрани се следниве творби: Прво место освои творбата со име…