krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Интересен лет
Еднаш се качив на авион и до мене видов еден голем слон, тежок еден тон. Седнав на моето место И често јадев месо. Слонот до мене ми рече дали си во мојот сон ? Јас му реков не и ја отворив мојата …