krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Спомен
Кога среќата е далеку, а тагата длабоко во тебе, сврти се назад… избриши ја прашината во твоето сеќавање таму некаде во спомените ќе ме најдеш и мене мала, тивка и плашлива. Тогаш можеби ќе се насм…