krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Талкачи
Талкаат везден по улиците празни, покорени и со лицата тажни. Додека во прогонот ја бараат светлината на денот што доаѓа по ноќите непреспиени – долги. Чекорат со бесшумен од на стопалата умо…