krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Пораз
Секој ден е посебен Од два до три Не знам дали ти Ќе изгубиш. Би направил ти сè За победа Но, знаеш дека Си поразот. Кога би можел Би постигнал сè Но, ти знаеш дека Ќе добиеш не. Автор: Т.С…