krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Пролетни слики
Дојде најубавата пролет птиците ни се вратија со полет. Сонцето силно грее, славејот в гнезденце пее. Мравките вредни за работа се фатија, штурчињата со музика ги испратија. Сонцето на небото блеск…