krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Темната мугра носи светло заминување
Молкни зоро што болка ми носиш, затиши ја бурата во мракот студен или продолжи силно да ме газиш со товарот што немилосно ми бил суден. А потоа сонце нека огрее, а ми стопли душа. оти умот, збор пр…