krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Мрачни времиња
Како некој кошмар, како тажна драма животот ни се измени. А мене душава ми вреска одвнатре, колкумина велат оти не сакаат да биде вака, а грешките се нижат како лисја есенски, како тешки облаци со …