krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Љубов
Љубовта е магична моќ магично стапче, магичен збор. Љубовта е моќен глас во тишината, таа е како сонце јасно, која без зборови, зборува гласно. Љубовта е како среќа, како птица со раширени крилја, …