krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Прости ми
Прости ми, што те излажав, што ти ветив и те заколнав, дека ѕвезди како парички ќе ти соберам. Прости ми, што насмевки во ноќта ти подарив, па утрото ти ги украдов, што надеж во тебе вселив, па во …