krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Да си птица
Да си птица со здрави крила, би сакала ли слободно да леташ. Ил би сакала кафез и во него затворена да стоиш, и чекаш храна да ти донесе некој. Да си птица, што повеќе би сакала? Слобода во небески…