krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Шест години блогирање!
Шест години блогирање, шест години исполнети со активности поврзани со пишување. Зад нас иаме организирано еден успешен конкурс за најдобар краток расказ, дарување на книги, над 900 постови (објави…