krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Писмо до мојата помала сестра
Здраво, можеби ќе звучи како клише воведот на ова што сакам да ти го кажам и не ми е воопшто грижа. Се грижам за тебе уште откако дознав дека мајка ми те носеше во стомак. И таа грижа никогаш нема …