krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Човечкиот живот е вреден
Мора ли човек да го изгуби човека за да дознае колку вредел? Треба ли да се разболи за да се плашиме дека можеме да го изгубиме? Со живот сме, сите! Дали на пат, во кревет или на работа, здрав или …