krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Мудра поучна приказна: Зошто луѓето враќаат со зло на доброто?
Им се случува на сите. Луѓето едноставно ги затвораат очите на добрите намери. Го прекоруваат секој искрен труд кој го правиме за да помогнеме некому. Зошто тоа се случува? Оваа мудра приказна го и…