krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Подобро да не разберев
Положбата стационирана на една карпа, опколена со зашилени врвови од ограда која избледува некаде далеку, во небиднината, меѓу морската струја, меѓу сталакмитите во пештера што никому не е позната.…