krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Постои ли заборав
Кога незаборавотрацете ќе ги рашири,копнежите,веќе изрезбалеспомени врз душатаи трајност ѝ нанеле.Лицето на човекотовенало како есенски лист.Сега само сонува,за ангелски крилја да има,слушајќи го ш…