krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Поучна приказна за тоа како да реагирате на злоба, завист и навреда
Обидете се да го примените советот од оваа приказна – ќе ви го олесни животот! Еднаш си живеел еден стар и мудар самурај. Имал група ученици и ги обучувал на мудрости и воени вештини. Еден ден за в…