krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Ако мораш нешто да платиш со сопствениот мир – знај дека тоа е прескапо
Понекогаш најтешките рани не се оние кои нѝ ги нанесуваат другите понекогаш најтешки се оние рани кои си ги нанесуваме самите. Тоа се оние бројни рани во кои ги откопуваме своите болни сеќавања, ра…