krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Трагање по душата близнак, мит или вистина во денешно време? – Рецензија на „Души близнаци (11:11)“ од Весна Здравковска Трајковска
„Душата никогаш нема да се смири сè додека не ја пронајде својата втора половина.“ – Платон