krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Болка
Боли кога некој ти недостасува,кога саканата личност не е до тебе,кога чекаш некого до доцна,а тој не доаѓа.Боли кога некој те повредува со зборови,а не со остри ножовикога немаш никој покрај себед…