krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Деца на сонцето
Ја прочитав најтажната песна на светов. За тоа како се изодени сите патишта За тоа како отидовме толку далеку Што сите деца кои сонувавме да ги имаме Останаа без капка млеко, Каде крвават мирисите …