krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Кога ќе умреме со себе не носиме ништо освен нашата душа
Последното одело кое ќе го облечеме нема џебови затоа што не ни се потребни. Ништо не можеме да понесеме со себе освен нашата душа. Затоа штета е целиот живот да го посветиме само на полнење џебови…