krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Да ѝ погледнеме на вистината во очи – Бисера Батаклиева
Признај! Кога поминуваше денес по улица и ја фрли мастиката воопшто не ти текна да погледнеш дали има корпа во близина. Признај! Кога го преминуваше мостот и го фрли книжулчето се насмевна бидејќи …